Ervaar veilig en zorgeloos reizen met: Taxi met kinderstoeltjes

Gemakkelijk bestellen: schipholtaxi met prijszekerheid

Wij rekenen geen extra kosten voor kinderstoeltjes, met onze schipholtaxi prijs calculator weet u dus van te voren waar u aan toe bent. Bestellen is simpel, u hoeft alleen het taxi bestellen formulier in te vullen. Uw taxi met kinderstoeltje is dan besteld en u ontvangst binnen een uur een bevestiging op uw boeking. Vindt u bellen makkelijker? Bel dan het taximetkinderstoeltjes 24-uursservicenummer: 06 11 14 46 99. Bij taxi met kinderstoeltjes staat de veiligheid voor u en uw kinderen voor op.

Taxi met kinderstoeltjes vervoert u en uw kinderen veilig van en  naar schiphol en iedere andere luchthaven. Wij geven landelijke dekking naar Schiphol. Van ouders wordt verwacht dat ze hun kinderen vervoeren in een kinderstoeltje of kinderzitje.

Hoe is dat geregeld in een taxi naar schiphol?

Kinderstoeltjes en kinderzitjes in een taxi zijn wettelijk niet verplicht, kinderen vanaf 3 jaar moeten wel gebruik maken van een autogordel. Taxi met kinderstoeltjes kiest desondanks voor veiligheid in de taxi, dus hebben wij er voor gekozen om onze schiphol taxi’s te voorzien van kinderstoeltjes, kinderzitjes en maxicosi’s. Wij hebben kinderstoeltjes in onze taxi’s voor kinderen van alle leeftijden. Kiest u ook voor veiligheid en voor een goede prijs, bestel dan u taxi met kinderstoeltje naar schiphol bij Taxi met kinderstoeltjes. U kunt op onze taxi prijs calculator uitrekenen wat uw taxirit ongeveer gaat kosten, u weet dus van te voren uw indicatieprijs voor uw taxirit. Wij hanteren het wettelijk vastgestelde taxitarief .

Wat klanten van ons vinden