Indien u een taxi met kinderstoeltje of kinderzitje wilt bestellen dient u minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Zo voorkomt u dat er geen wagens met kinderstoeltje of kinderzitje meer beschikbaar zijn. U kunt uw schipholtaxi of stadstaxi online via het boekingsformulier bestellen. U kunt uw bestelling ook reserveren via ons 24 uurs boekingsnummer 0611144699. Hoe eerder u besteld des te beter wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Schiphol taxi service

Taxi ritten van en naar Schiphol moeten geschieden via het boekingsformulier Uiteraard bestaat altijd de mogelijk om telefonisch taxi ritten van en naar Schiphol te boeken. Dit kan op het nummer 06 11 14 46 99. Schiphol taxiritten dienen minimaal 24 uur van te voren gereserveerd te worden, anders zijn wij genoodzaakt de taximeter tarieven te hanteren.

Speciale taxi ritten

Op verzoek is het mogelijk om een taxirit te laten samenstellen. U geeft bijvoorbeeld een feest en wilt dat wij uw familie en of vrienden vanuit diverse adressen naar de door u opgegeven locatie worden gebracht. Of u heeft een bedrijfsfeest/receptie gehad en wil graag dat uw gasten naar diverse adressen worden gebracht.

Onvoorziene omstandigheden

Wij zullen er altijd alles aan doen om u en uw klanten tijdig op de gewenste bestemming te laten arriveren. Echter kunnen wij, taxi met kinderstoeltjes nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen en de gevolgen daarvan.

Betalingswijze

taxi met kinderstoeltjes accepteert cash betalingen, ook accepteren wij alle soorten creditcards en pin betalingen. Bij betalingen met creditcard (VISA, Mastercard, American Express en JCB) en pin berekenen wij een toeslag van 5%.

Geschillencommissie

taxi met kinderstoeltjes is aangesloten bij het Registratiebureau Geschillencommissie Taxivervoer. Uw belangen en rechten worden dan ook gewaarborgd. Het Reglement Geschillencommissie Taxivervoer 11 maart 2003 is van toepassing.

TTO taxi

Taxi met kinderstoeltjes en al onze taxi chauffeurs zijn aangesloten bij de door de overheid verplichte TTO’s (toegestane taxi organisaties). Die vanaf 8 november 2012 verplicht is.

VRAGEN/SUGGESTIES

Bel het service informatie nummer 06 11 14 46 99.
Voor vragen of suggesties per e-mail klik hier